RSS

>TT berbola mata lokalan

29 Jan

>

Satu TT telah berlangsung seperti berikut :-


Hari : Jumaat
Tarikh : 28 Januari 2010
Jam : 9.00 pm sampai ngantuk.
Tempat : Warong Tasek Kelana Jaya



Terima kasih kepada exorian yang dapat menghadirkan diri ke majlis TT edisi bro mad_peros selaku penghulu jajahan Pantai Dalam/Bangsar/PJ/Damansara/Kelana Jaya/Sungai Buloh…alhamdulillah TT berjalan dengan lancar.

Antara yang hadir :- 

Prez. Andalas(bersama keluarga),Penghulu.mad_peros(bersama adiknya), abg razal(bawa barang rahsia), baragas, lehman(barang sarat dalam exoranya), lan corner, mizan, rem80, mdshaari, teng.



selepas futsal…serangan dari VP2 NOH, juragan@asrol(bersama anaknya), zant, mat jan, akujugak@syawal, ezad7604(bersama anak2nya)…





aku terlupa nama seorang lagi duduk di antara akujugaksyawal dan ezad7604…(minta maaf)…disusuli dengan kehadiran abg Man70(man lokap).


P/s terima kasih kepada Prez. Andalas yang telah membayar makanan dan minuman kami semua….minta halal dunia akhirat..
  tepat pukul 12 tgh mlm TT bersurai ….sementara saudara Lehman aka Shahrul IBM membuat penjualan bergeraknya….(sempat juga mat jan dan mad_peros membeli barang)

Warong Tasek Kelana Jaya  memang sesuai menjadi pangkalan TT bagi jajahan ni…pendapat aku ler … Grin …sbb kawasan parking dan makan yang luas. Kordinat : N – 3 05′ 55.68″ E – 101 35’42.95″



aku terima sms dari ni_juan82 on the way…yang tinggal hanyalah mad_peros(bersama adik
beliau),mdshaari,dan juga lehman…pergi ngeteh bersama dgn ni_juan82 


kat lain kedai di sbbkan warung tasek tu dah tutup so sessi ngeteh tu berlanjutan sehingga jam 2.40am…

(rupa2nya ni_juan82 dan mad_peros adalah rakan persekolahan – Sek. Men. Sultan Muhammad, Batu Berendam, Melaka).


 
3 Komen

Posted by di Januari 29, 2011 in EOCM Related

 

3 responses to “>TT berbola mata lokalan

  1. mdshaari

    Februari 21, 2011 at 13:47

    >Masa ni aku sempat sambau satu LED dari Sharul IBM aka lehman.Pasang sendiri..

     
  2. jimon

    Februari 21, 2011 at 23:48

    >amik lerr gambau exo masa pasang LED…aku berkenan gak cuma masa aku tgk ko punya tu mcm purpulish

     
  3. mdshaari

    Februari 22, 2011 at 10:16

    >aku dah update dalam blog ni. Aku saja nak merasa pakai Lampu LED.Warna biru sesuai kot dgn blue haze bro nazri.Aku punya nampak seperti ungu tapi memang warna putih dah conpom ngan Lehman.

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: