RSS

>Fiesta 1 Malaysia – Kementerian Belia & Sukan

19 Feb

>

Hari ni aku off duty, so aku nak pergi Plaza Imbi nak menghantarkan LCD Monitor 17 inci aku yang rosak sejak minggu lepas. Apa lagi masukkan LCD dalam beg, capai kunci motor merempit kejap ke Plaza Imbi.

Hari ni Sabtu pasti ramai orang. Lebih baik bawa motor kalau kereta alamat susahlah nak cari parking. Aku memang hantar baiki laptop atau cpu kat Plaza Imbi tingkat 2 (orang pakistan yang baiki) selama 3 tahun aku berurusan dengan mereka ni sekira kerosakan major.

Aku puas hati dengan servis baik pulih dan dah ramai pelanggan aku rekomen kat kedai ni. Nama (kedai T Wania – Nama Staff yang sering aku berurusan – Rizwan).

Apabila tiba di lokasi memang benar sangkaan aku sesak beb. Dah memang Low Yatt dan Plaza Imbi menjadi tumpuan ramai orang ketika hujung minggu.

Dan rupanya hari ni juga telah berlangsung satu majlis Fiesta 1 Malaysia, bertempat di Main Concourse Berjaya Times Square yang bermula dari jam 3.00pm – 10.00pm. Patut lah begitu ramai orang berpusu-pusu di situ.

Sekadar Infomarsi.

 
Tinggalkan komen

Posted by di Februari 19, 2011 in Other's Info

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: