RSS

>Lampu LED (headlamp)

22 Feb

>

Assalamualaikum.


Selepas TT berbola mata lokalan yang bertempat di Warong Tasek Kelana Jaya pada 28 Januari 2010 bersurai. Saudara Lehman (EOCM member) aka Shahrul IBM membuat penjualan bergeraknya.


Aku telah membeli satu Lampu LED (warna putih ) untuk dipasangkan ke lampu hadapan Exora aku dengan harga yang aku rasa patut2 lah.


Sedikit gambar yang ingin aku kongsikan  :-
Gambar LED

Selepas Dipasang LED

Pandangan Sudut Bucu Hadapan

Bolehlah nak merasa pakai kat Exora aku🙂.
Sesiapa yang berminat boleh menghubungi Shahrul aka Lehman di talian digi 0162189772.Selain dari lampu LED (ada 3 warna)-(putih,biru dan ungu), Grounding Cable, Wiper dan Carbon Sticker pelbagai Warna

 
4 Komen

Posted by di Februari 22, 2011 in Exora Milik Aku

 

4 responses to “>Lampu LED (headlamp)

  1. jimon

    Februari 28, 2011 at 02:57

    >ni kalau besi siap pasang ke bro?

     
  2. akuamy

    Februari 28, 2011 at 03:10

    >perghh cunn.. aku beli dan pasang kat kedai Hong aritu.. alang2 dah buka aku suruh die tukar sekali

     
  3. mdshaari

    Februari 28, 2011 at 17:00

    >beli terus lehman tolong pasangkan hehehe.Tapi kalau nak pasang sendiri pun boleh senang jer cuma nak pastikan jgn bulb atau mentol tu jatuh kedalam lampu dah ler🙂

     
  4. mdshaari

    Februari 28, 2011 at 17:02

    >biasa jer akuamy, berapa harga kat led bulb ni kat ah hong..pergh pantasnya akuamy ni sambau🙂

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: