RSS

>Anti Virus

26 Feb

>

Assalamualaikum.

Dari tahun 2007(sbb dari tahun tu aku ada laptop dan desktop sendiri hahaha) sehinggalah sekarang aku lebih suka menggunakan free anti virus.

Daripada pc-cilin,mcafee,norton,avg,avira,nod32 dan sehinggalah aku muat turun anti virus avast free for home used. Aku tak tukar dah, aku seronok guna avast.

Bagi aku ianya tak terlalu berat untuk dan mudah untuk di gunakan.Ini bukan tujuan promote tapi pendapat aku jer la.

avast! antivirus

Cubalah guna anti virus avast ni sekarang ni dah versions 6.0, kepada sesiapa yang ingin memuat turun program avast ni sila klik sini

 
Tinggalkan komen

Posted by di Februari 26, 2011 in Other's Info

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: