RSS

>Waterless Car Wash and Emblem Handling By Lotus

08 Mar

>

Assalamualaikum.
Terlebih dulu aku mohon maaf banyak posting aku yang aku dah draft tapi tak publish.
Maklumlah orang yang agak sibuk…hehehe.
Pada tanggal 15/01/2011, aku ikut bro jimon(owner blog ABM) yang membuat satu
temujanji bagi proses menempek CF sticker eyelid mengikut citarasa beliau dengan Yazan
(free lance dalam menempek sticker) di Dori Dori Auto Works Shah Alam. Aku pergi pun
sebab nak lihat hasil precut eyelid yang akan di tempek ke lampu hadapan exora jimon.
Seawal jam 10.00am, kami dah pun berada di lokasi kejadian, tunggu Yazan yang belum
kunjung tiba.Disebabkan dah ada perjanjian berdarah temujanji dan oleh kerana
aku berkenan dengan hasil precut eyelid yang ditempekkan di exora seorang lagi
EOCM member bro zamsurvey kami terus menanti .


Sementara menanti kehadiran Yazan, aku berurusan jual beli produk Waterless Car Wash(WCW)+Emblem HANDLING BY LOTUS dari bro jimon.



 berminat mengetahui lebih lanjut berkenaan produk di atas, silalah klik pada gambar.

Dah beli aku terus mencuba WCW pada exora aku dan hasilnya memang memuaskan…KILAT beb! hehehe.

Tengah seronok mengosok, sampai seorang member EOCM, bro Levinz(bukan nama sebenar). Aku buat demo kat bonet depan exora dia..terus dia berkenan sambar satu botol. Kedatangan bro Levinz adalah untuk smoked lampu hadapan exora dia. Tapi dia tak lama bersama kami, terpaksa bergegas pulang panggilan tugas.
Yazan sedang proses menempek sticker eyelid ke lampu hadapan bro jimon. Teliti sungguh hasil kerjanya. (jam 12.00 t/hari Yazan sampai ke lokasi.)
Proses menempek



Dah Siap

Sengaja aku tak letak banyak gambar proses menempek . Jika berminat nak tahu lebih lanjut boleh klik sini. Bila proses menempek siap macam dah berjanji pulak seorang lagi member EOCM sampai ke lokasi iaitu bro pekanz dengan exo beliau.



hari tu bro jimon betul2 berpuas hati dengan tempekan sticker eyelid
aku pula kena tunda tempekkan eyelid di sebabkan warna sticker aku belum ada stok, akan tetapi aku puas hati juga dapat sambar WCW dan Emblem LOTUS.
 
2 Komen

Posted by di Mac 8, 2011 in EOCM Related, Exora Milik Aku

 

2 responses to “>Waterless Car Wash and Emblem Handling By Lotus

  1. jimon

    Mac 9, 2011 at 02:42

    >Terima kasih mdshaari promote Emblem ngan Waterless Car Wash kat blog ko🙂

     
  2. mdshaari

    Mac 10, 2011 at 17:45

    >Perkara kecik je tu…hehehe.Yang paling penting produk WCW mmg ramai yang sukakannya..Serupalah macam VS Kechat

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: