RSS

>Persiapan nak pergi Team Building di Ancasa Resort Port Dickson

25 Mar

>

Assalamulaikum.

Hari ini 25/03/2011, aku dan syarikat aku bekerja akan mengikuti satu program Team Building di Ancasa Resort, Port Dickson. Pendaftaran akan dilakukan pada jam 18:30pm.

Sepatutnya aku berkerja shift pagi bersama rakan sekerja dan rakan sebilik di sana nanti, tetapi aku mengambil keputusan untuk bercuti dan membuat persiapan.Jadi pagi ni aku nak pergi membeli barang keperluan yang perlu di bawa kesana petang ni hehehe, maklumlah kebelakangan tak dapat nak pergi beli sebab repair PC customer (alhamdulillah ada job masuk)..rezeki jangan tolak musuh jangan di cari.🙂

Aku memilih pergi dengan pesawat sendiri daripada menaiki bas yang di sediakan oleh pihak syarikat.

   

 
 

3 responses to “>Persiapan nak pergi Team Building di Ancasa Resort Port Dickson

  1. jimon

    Mac 25, 2011 at 03:12

    >berapa lama? sempat ke join TT bowling kat Selayang Mall nanti

     
  2. mdshaari

    Mac 25, 2011 at 07:12

    >tak sempat bro…hajat di hati mmg nak join TT bowling tu, ada kat Ancasa Resort sehingga hari Ahad jam 4pm, balik ke KL rasanya dah jam 5:30pm.Mula2 hari tu dah letak nama tapi bila dah kena tarikh tu ada team building ni, terpaksalah tarik diri dari bowling hehehehe.Selamat berjuang mempertahankan region🙂

     
  3. mdshaari

    Mac 28, 2011 at 02:53

    >fuh baru semalam selesai Training kat Ancasa, tempat menarik, program pun seronok…penat tapi mmg puas.cuma tak berkesempatan nak surfing internet.

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: