RSS

>Sambungan – Team Building di Ancasa Resort Port Dickson

05 Apr

>

Program yang di adakan oleh Trainer semasa Ancasa ada program untuk membina dan menyuntik setiap peserta supaya boleh bekerjasama dalam satu pasukan / bawah satu syarikat tidak kira bekerja dari department apa sekalipun asal boleh menyumbang tenaga dan idea agar syarikat terus terusan berjaya dalam apa jua produk atau  projek yang di usahakan.

Secara tidak langsung program yang di adakan merapatkan antara satu sama lain, ialah mana tak nya selama ini mungkin hanya berhubung melalui telepon atau email, kali bersua muka tidak kira bos atau kerani biasa semua bergantung antara satu sama lain.

Program ini juga membuat semua peserta terhibur di samping permainan outdoor yang seakan kembali ke zaman remaja….hehehe tetapi setiap permainan indoor atau outdoor mempunya mesej tersendiri…bukanlah setakat menikmati permainan tetapi perlu memberi respon kepada apa yang di adakan itu..

Aku dari pekerja bawahan di pilih menjadi team leader ( alamak kantoi sudah ), manolah eden tahu macamano nak jadi leader kepada team member yang ada 10 orang semuonyo…mau pitam eden di bueknyo..hahaha. Nasib baik team member semua bagi good support dari mula hingga tamat aktiviti..

Team aku – REDBULL
1) mdshaari (akuler tu)
2) roben lum (networking)
3) mock nai kok (ada position dalam syarikat)
4) kok pui yann
5) selina seow ( bos jugak nie )
6) mei ling
7) siew ping
8) pit fung
9) wan zanita
10) azlina
11) Zanariah ( boleh katakan bos jugak ni )

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: