RSS

>KesDajal – Radiator Hose

23 May

>


« on: May 20, 2011, 03:39:16 PM »
Reply with quoteQuote


Salam,Aku nak cecite cket pasal kes-kes dajal nie..benda nie terjadi kpd 
seorg sahabat aku.. Aku nak pesan,Berhati-hati bila berhenti kat 
perhentian RnR..
kerana 1 kes dajal ni akn berlaku..

faktanya lbh kurang mcm nie la..

1.pagi tu brenti kat RnR Seremban arah selatan.

2.Parking penuh so terpaksa parking jauh cket (org x ramai)

3.Sarapan dlm 20mnt.

4.Teruskan perjalanan x sampai 10mnt..dlm 10KM

5.Tempreture naik mendadak…

6.Berhenti di lorong kecemasan

7.x Sampai 1 mnt sebuah kereta brenti (2 org India)

8.Cek2 kete bg tau Gasket bocor krn terdpt kesan air pd engine.

9.Memberikan tawaran tarik kereta ke workshop kwn dia (workshop india) 

   dgn hanya menggunakan kereta.

10.estimate harga yg berpatutan la konon..

11.Sudah siap kene cas giler2..x masuk akal..

12.x mo byr kete x leh kuar..tanye lbh2 mcm nk gaduh..

13.Engine siap mcm gampang…(maaf ayat tu owner tgh panas)

14.Panas hati byr jgk psal nk keluarkan kete..

15.Jumpa member2 workshop area seremban bg tau sebenarnye hose radiator 

      kena cucuk masa kat RnR.

16.Modus operandi yg sama telah byk kali digunakan..

P/S : Berhati2 bila berhenti di RnR..cr parking tempat yg org nampak..

Jika yg ingin bermalam ni highway hotel..pastikan parking anda boleh 

dilihat oleh org awam…

Kredit to EOCM member bro RotorMasters yang memberi kebenaran untuk 
aku kongsikan info di Blog TBA – MSH



 
2 Komen

Posted by di Mei 23, 2011 in EOCM Related, Other's Info

 

2 responses to “>KesDajal – Radiator Hose

  1. Ajieda Ajis

    Jun 3, 2011 at 13:45

    >Esok saya akan bertolak pulang dari sp ke melaka. nasib baik terbaca your entri, so boleh la beringat-ingat. thanks guy.

     
  2. mdshaari

    Jun 4, 2011 at 08:35

    >Apa2 pun kita mestilah berhati2. Saya pun dapat info dari rakan EOCM…hehehe lagipun maklumat seperti mmg patut kita kongsikan.

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: