RSS

>Tukar penutup tempat isi minyak

07 Jun

>

Hari ini 7/06/2011, akubalik dari cangkulan(kerja), terus pergi ke Proton Edar Service Center Seksyen 13, PJ.

Baru ni aku pergi buat tuning dan check brake..aku komplen ada bau petrol berhampiran kawasan tempat minya diisi. Pihak teknikal dah buat pemeriksaan dan penyelesaiannya adalah dengan cuba mengantikan penutup yang mana dikhuatiri dah kurang gripnya atau agaknya dan kembang ler kot kat kawasan getah di keliling penutup tu…fahaman aku jer..

Tapi memandangkan tak ada stok, kena oerder part…baru ni aku mendapat panggilan barang dah ada..dan aku pula baru ada kelapangan pada hari ni..apa lagi terus pergi untuk dapatkan barang gantian..harap tiada lagi bau minyak petrol kadang-kadang benda remeh kalau di biarkan atau buat tak kisah akan membahayakan.

Tapi aku sampai lambat dan ramai orang aku kena tunggu looor…hehehehe. Tak pa asalkan dapat yang terbaik.
Tak pulak aku rasa bosan menunggu sebab pihak proton edar telah menyediakan jaluran wifi dan setiap komputer boleh ler aku layan surfing internet dan forum EOCM.

Sekian entri yang tak seberapa dan secara spontan taip..hehehe

 
5 Komen

Posted by di Jun 7, 2011 in Exora Milik Aku

 

5 responses to “>Tukar penutup tempat isi minyak

  1. jimon

    Jun 7, 2011 at 06:17

    >share ler gambau

     
  2. hampeh_kunyit

    Julai 12, 2012 at 15:21

    bro….nak tya sket….problem ko pasal bau minyak petrol tu dah settle lom?….sebab aku punya exo pon sama gak ler…bau minyak petrol kat tempat isi minyak tu…kuat lak tu baunya….

     
    • mzmedianet

      November 15, 2012 at 19:45

      Sorry Bro, lama tak jenguk wordpress ambo..kes tu dah settle. depa tukaq yang baru…

      Maafkanlah Ambo bro.

       
  3. amir

    Disember 14, 2012 at 03:50

    saya pun ade masaalah yg sama….so lepas tukar penutup ok ke…..saya masa isi minyak barbau sampai kedalam….sama ke

     
  4. mzmedianet

    Disember 22, 2012 at 01:55

    Selepas tukar yang baru, dah tak ada lagi bau petrol🙂

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: