RSS

Galaxy S3 menjadi galang ganti – Galaxy SII Epic 4G touch

02 Jun
Galaxy S III menjadi galang ganti…hehehe. Setelah lama menanti Galaxy SII Epic 4G touch yang tak sampai lagi ke pasaran Malaysia.

Assalamualaikum.

Aku memilih membeli dengan harga RM1149 bersama pelan Digi RM68.00 sebulan – kontrak selama 24 bulan daripada harga RM999.00 bersama pelan Digi RM88.00 sebulan kontrak 24 bulan juga, aku tak kisah, asalkan masih mampu membayarnya hehehe. Kalau dah berkenan, pilihan di tangan kita sendiri, pedulikan apa org nak kata hehehe. (bukannya nak berlagak atau menunjuk-nunjuk sekadar share ajer jgn marah hehehe).
Apa yang aku tahu ialah pembelian dgn harga RM999 dan RM1149 ini hanya untuk 100biji yang pertama sama ada pembelian secara online atau pun semasa digi roadshow selepas itu harga akan di naikkan kepada RM1299.00 bagi package RM88 sebulan, untuk melihat info terperinci.

  
Kalau dulu aku pernah guna Motorolla,Sony Ericsson, Sagem, Nokia, Dopod PDA dan macam lagi ler sehinggalah aku menggunakan kebanyakan model telefon keluaran SAMSUNG..(mmg samsung bagi aku antara telefon terbaik yang aku rasa berbaloi membelinya. (pasal telefon yang canggih daripada ini tak pernah aku gunakan hehehe.)

Itu sahaja informasi untuk entri kali ini. Sekian terima kasih kerana sudi melawat blog aku.
Assalamualaikum. Salam 73..

 
 

One response to “Galaxy S3 menjadi galang ganti – Galaxy SII Epic 4G touch

  1. jimon

    Jun 2, 2012 at 16:43

     

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: