RSS

TT EOCM Bersama Waja Performance Club Malaysia @ Colony 3D Area

28 Jul
ALHAMDULILLAH TT GABUNGAN EOCM bersama WPCM tarikh 07/07/2012 bersamaan Sabtu
di Lokasi dalam jajahan 3D, iaitu Gulam Mee Damansara berjalan dengan lancar dan meriah.

Terima kasih kepada yang memberi idea dan kebenaran ber TT.
Terima kasih kepada rakan yang dapat meluangkan masa untuk turut serta.

Mohon maaf sekiranya ada terkasar bahasa dan gurauan yang menyakitkan hati.
Maaf juga daripada Pihak Tok Penghulu Abg mad_peros takdapat turut serta ada
(meeting Jamboree).

Maaf serta kiriman salam dari rakan2 3D – azhar77,Abg Azman aka Exorman, Abg Mat Jan,
Abg Shaari(yusri8177) dan beberapa rakan yang lain tak dapat nak turut serta di atas urusan
yang tak dapat di elakkan.

Gambar semasa ber TT yang di ambil dgn camera henpon.(maaf kualiti gambar kurang memuaskan)


Taza @ Shasha dan Putri Qistina

Abg Asnor TX menggunakan Antenna Teleskopik baru

Abang Zam

Eden nak satu tp dah kehabisan (limited) hehehe
Joe Ajaibman satu2 wakil dari (EOCI) ngan bro Omarisa (Ganazz)


Prez. Bro Bear (WPCM) bersama Prez. Andalas (EOCM)

Abg Asnor(geng KRABAT) dgn bangganya bersama Rem80(GLR) dan Abg Zan Lampu(3D)
3 Pahlawan Perang 
bro Apai79 (Paexoc) yang di sudut kanan
Anak2 Geng EOCM

GENG WPCM







Abang Shogun aka 9W2MEY






Sesi Bergambar dan Susun Atur Kereta
Bro Baragas 




yang pakai topi proton ni bro HADYZ(tak sempat ambik gambar depan)








Bang Warden(EOCM) bersama HISYAKIR (WPCM) klu salah nnt tolong perbetulkan sbb ramai sangat tak ingat hehehe.














Beberapa keping gambar yang di ambil dari FB WPCM


Senarai Rekod Kehadiran (Seramai 37 ahli keluarga dari kedua-dua kelab).
http://protonexora.com.my/forum/index.php?PHPSESSID=c817d3d22e9f394808658dc99757d4c4&topic=5243.870


Sekian.

P/s : Ada yang menyatakan ingin melihat secara live bumper Patin V2 tapi tak dapat. 
Aku ni kurang update blog hehehe…bila ada kelapangan jer… sbb tu lambat post kan blog nih..
Monitor tu rajin nak update agak kekurangan masa.
Sampai berjumpa lagi.Cherio 73.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

 
The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

%d bloggers like this: